Adverteren kun je leren

Heb je ook geen idee hoe je moet beginnen met adverteren? Wil je ook nog eens niet al teveel geld uitgeven aan jouw naamsbekendheid? Neem van ons aan: adverteren kun je leren!

Als wij 1 ding kunnen meegeven aan ondernemers dan is het wel een van onze vaste slogans: Adverteren kun je leren! En hoe! Wij helpen je heel erg graag om de eerste stappen op het gebied van zichtbaarheid, naamsbekendheid en vindbaarheid iets makkelijker te maken. En iets goedkoper.

Hoe we dat doen? We leren je alle fouten die wij zelf ooit hebben gemaakt bij het opstarten van Google Adword-campagnes, Facebook Advertising, offline adverteren in print, online adverteren op nieuwssites etcetera. Wij hebben zoveel fouten gemaakt dat we er een handboek over kunnen schrijven. Misschien doet we dat nog wel eens. Tot die tijd kun je hier meelezen. En genieten van onze blunders.

Edit